ANNELIES BRUNEEL

Authentic bespoke

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

IMG_3714.JPG

Annelies Bruneel is textielontwerpster, costumière en scenografe. Annelies behaalde eerst een diploma als textielontwerpster in Sint-Lucas Gent. Daarna werd ze toegelaten tot de prestigieuze Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, waar ze uiteindelijk een bachelor en masterdiploma in theaterkostuum en scenografie behaalde.

Al tijdens haar opleiding werkte Annelies als persoonlijk ontwerpster. Ze maakt zowel mannen- als vrouwenkleding op maat.  Op basis van de soms vaag geformuleerde vraag van de klant gaat ze op zoek naar stoffen en vormen die bij de klant in de smaak vallen. Ze kijkt naar wie je bent en luistert naar wat je doet. 

Annelies maakt alle kleding volledig met de hand. Er worden geen tussenpersonen ingeschakeld: zowel het ontwerp, het patroon als de kledij wordt in haar Brussels atelier gemaakt.

Annelies werkt enkel met duurzame en natuurlijke materialen van superieure kwaliteit.


Annelies werkt ook freelance als vormgever voor theater en televisie. Ze ontwerpt en maakt kostuums, decors, licht, rekwisieten en visuals. Zo werkte ze onder andere voor Ntgent, Maya Wuytack, VTM, Music Hall en Joëlle Teurlinkcx.

Indien u haar volledige CV wil bekijken, aarzel niet om contact met haar op te nemen.