kleding op maat

Authentic bespoke Haute Couture

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

FWD_Hera-208.JPG

Voor Altijd

Ik vind nergens een trouw jurk die helemaal mijn stijl is.

Pfff …. “Het Bruidje” ….. Die verkleinwoorden in de bruidswinkel …. pffff . Nergens een jurk die me aanspreekt. Die voelen allemaal zo vreemd. En ik zie er uit als een taart. Ik wil net taart kunnen eten in plaats van een corset waar ik me gevangen in voel. Endan moet je nog omgekeerd op het toilet gaan zitten met zo een jurk, want anders zit je in de knoop met die rok. Dansen met die sleep op mijn arm gaat toch niet mijn beste michael jackson moves worden

Gewoon kunnen lachen, dansen, genieten en eten. Een gewoon goed feest. Gewoon ons. Gewoon ik.

Het is ons feest. Hij houdt van mij om wie ik ben en ik hou van hem langs alle kanten. Dus ook omdat hij niet graag een klassiek kostuum draagt. Ik wil geen klassiek feest. Ik wil het gezellig met lekker eten en mooie bloemen, maar vooral samen met onze vrienden en familie. Gewoon kunnen lachen, dansen, genieten en eten. Een gewoon goed feest. Gewoon ons. Gewoon ik.

Door samen met jou bewust stoffen, kleuren en vormen te kiezen, past de kleding perfect bij wie je bent.

Wil jij het anders?

Laat dan die kalvarie tocht langs de bruidswinkels links liggen.

In het atelier - nemen we iets om te drinken en je vertelt me wat je al weet, wat al beslist is, wat je wilt ivm je feest. Ik luister naar de ideeën die je hebt over jouw outfit of wat je zeker niet wil.t Ik laat je stoffen zien, voelen en ervaren. Ik maak schetsen van je ideëen. Ik laat je (trouw)jurken en ontwerpen zien en vertel hoe het mooi is bij jouw idee. Het ontwerp dat ik maak gaat verder op alles wat we besproken hebben. De finale droomjurk -testen we via een proefmodel-(dus een dummie die jij aantrekt). Past dit op jouw figuur,-op je feest, kan je er helemaal in losgaan….is dit jouw finale waauw-yes-to-the-dress jurk?

Dan creëer ik jouw jurk volledig manueel in de door jouw gekozen natuurlijke en hoogwaardige materialen.

Zo geef jij jouw kleed nog lang en meerdere keren straal-momenten.

Omdat je deze dierbare herinnering zou kunnen meenemen, niet alleen via foto’s en video, maar ook effectief met dé jurk, is het in mijn prijs inbegrepen dat ik na het feest je jurk korter maak en als jij dat wenst ook een andere kleur. Zo geef jij jouw kleed nog lang en meerdere keren levens.Je stapt als het ware telkens opnieuw in jouw droommoment.

 

Deze persoonlijke aanpak bied ik beperkt aan, - Ga voor deze uniek kans -Kies voor jouw persoonlijk en uniek ontwerp.

6.png

Na de geboorte van - hun dochter vroeg Patrick Eva ten huwelijk Z-. De zorg voor hun dochter maakte dat de planning van het huwelijk passen en meten werd Samen met een vriendin ging Eva op stap om haar ‘waauw’ jurk te  kiezen. Meerder winkels en  verkleinwoordjes later zonder resultaat - belde ze me op en we maakten een afspraak.

Bij haar voorafgaande mail met een aantal inspiratie beelden voor de trouw schreef ze: We hebben het er net even over de telefoon over gehad.

‘Ik kan je vertellen dat ik nu met een enorm leuk gevoel zit, een gevoel van YES en van vertrouwen. In bijlage vind je een foto terug van een kleed waar ik al enkele weken enorm overtuigd van ben dat dit de stijl is die ik zoek. Het lijkt me handiger -als ik vrijdag bespreek wat ik hier mooi aan vind.’

Een Haute couture trouwjurk van Atelier Annelies Bruneel begint vanaf 3000 euro, alles in btw, stof , proefmodel,...

tailormade by hand.png
tailormade by hand.png