ANNELIES BRUNEEL

Authentic bespoke

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

©TysjeSeverens-AB-nr28.jpg

Voor Altijd

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt trouwkleding 100% op maat en naar smaak. Ze werkt enkel met natuurlijke en eerlijke materialen, aangezien deze het beste resultaat geven.

Door samen met jou bewust stoffen, kleuren en vormen te kiezen, past de kleding perfect bij wie je bent. Annelies luistert naar wat je belangrijk vindt, naar de ideeën die je zelf misschien hebt, maar ze luistert vooral naar wie je bent. Annelies wil dat je er als de mooiste versie van jezelf uitziet, terwijl de outfit aangenaam zit. Ze brengt de klassiek Haute Couture naar jouw speciale dag.

Trouwsuggesties zien

  • Van 7 tot 28 september stelt Atelier Annelies Bruneel de nieuwe Haute Couture trouwsuggestie voor in de juwelengalerie van ontwerpster Els Vansteelandt,  Papenvest 15, 1000 Brussel. Enkel op afspraak kan u de exclusieve trouwsuggestie bekijken. Annelies laat u persoonlijk alle details en verhalen erachter zien.
  • Van 30 september tot 1 oktober is de trouwsuggestiecollectie van Annelies Bruneel te zien op de trouwbeurs Engaged in Amsterdam. Kom gerust een kijkje nemen! Alle info vind je hier
  • Op 18 november organiseert Annelies een avondkleed-avond. Je bent welkom in haar atelier om vrijblijvend de trouwsuggestie en avondkleedcollectie te komen bekijken.