kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

 

Het Anti-Solden programma

Je hebt meer stijl dan Jan met de pet… Maar Jan met de pet vindt gemakkelijker zijn kleding.

De meeste winkels werken voor Jan met de pet, maar deze mindere dienstverlening vind je irritant.

Waarschijnlijk is persoonlijke garderobe je probleem.

Per maand geef  ik een “onderdompel Salon” bij mij in het Atelier. Over het tonen van je eigenheid van je garderobe.

Op donderdag 18/01/18 is er het Anti-Solden Salon.  Vol tips en diepgang over het laten zien van je eigenheid in je kleding.

3.png
 

Maak er een “Meesterwerk” van. Waarvan?

Van je garderobe. Maar dit geldt natuurlijk voor veel meer. Zoals je levenswijze en je persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld. 

Gewoon geen Magere Manier van kleden meer. Het is een goede kledingstijl die ervoor moet zorgen dat jij kan focussen op de essentie.

Heb ik makkelijk praten?

Een beetje. Ik vind dat ik mezelf een goede kledingstijl geef en kan vrij makkelijk en natuurlijk dit ook voor anderen ontwerpen en creëren. Zonder al teveel dominantie kan ik anderen hun persoonlijkheid laten zien, wat me makkelijk afgaat.

Als iets je makkelijk afgaat, wil het zeggen dat het simpel is… Toch?

 

Dacht het niet.

2.png

18/01/18 is het Anti-Solden Salon in het Atelier. Vol persoonlijke tips en diepgang. Bijzondere resultaten.

Ik denk dat ik 2 jaar aan dit Salon heb gewerkt. Je zou zeggen dat 2 jaar broeden en werken aan de architectuur van mijn garderobe voor mij niet nodig zou zijn? Maar ik heb het wel gedaan. Ik kan je vertellen hoeveel tekeningen, onderzoeken en proefmodellen ik heb gemaakt voor dit  Anti-Solden Salon of wat de achterliggende gedachte is wat ik doe in dit Salon.

Maar dat is niet belangrijk.

Het gaat om de intentie erachter.

Deze was eenvoudig. Het is mijn intentie om van dit Anti-Solden Salon een “Meesterwerk” te maken. Ontwerpen en creaties waar je trots op kunt zijn.

Niet perfect, maar zo goed mogelijk als ik kan maken. Door deze intentie (en uitvoering natuurlijk) ontwierp ik de meest persoonlijke ontwerpen en unieke creaties die ik ooit heb gemaakt.

De reacties die ik krijg zijn super.

 

Ja, ik kan snel een video maken met wat tips voor je of stijladvies online zetten. Een vluchtige facebookpost met wat je uniek maakt. Dat is te makkelijk. Deze snelle tips zijn een strategie om niet echt persoonlijk te creeëren. Om halfbakken authenticiteit te leveren. Om voorbij te gaan aan de essentie.

5.png

Als je uitzonderlijk bent, zul je ook uitzonderlijk je best moeten doen om dit te laten zien. Even een middagje gaan shoppen, daar ga je de oorlog niet mee winnen. Even googlen om wat extra ideeën op te doen gaat je niet redden. Wil je in 2018 winnen met je persoonlijke stijl, ga dan in garderobe-focus. Ontwikkel een kledingstijl waar je trots op bent, die jaren voor je kan werken en die schaalbaar is. Niet meer schieten met met losse flodders.

Focus op de essentie, de rest is maar omgevingsgeluid

Wees Meesterlijk Effectief en je hoeft je nooit meer druk te maken. Een mooie uitspraak waar ik mezelf ook altijd weer aan herinner is de bovenstaande.

Focus op die belangrijke zaken. Word die “Master” en niet die “Amateur”. Die “Winnaar” en niet die “Worstelaar”. De “Architect” van je kledingstijl, niet die “Bouwvakker”.

Kap met bezigheidstherapie en claim je vrijheid terug.

Om je hiermee te helpen ontwikkelde ik in het Anti Solden programma, waarmee je kan kennismaken tijdens het Anti-Solden Salon op 18/01/18.
 
 
tailormade by hand.png