kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Voor elke dag

 

Als je met je ogen half dicht naar een drukke straat kijkt zie je een grijze brij passeren. Niemand durft zichzelf te laten zien door iets specialer of kleurrijker aan te trekken. Zonde toch? Maak jij het verschil? Weiger jij pertinent om te verdwijnen in deze grijze massa? Als je je ogen dan helemaal open trek en de kalvarie van het winkelen toch aangaat zie je duidelijk alleen maar grijze muizen pakken in de rekken hangen. Je sleept je toch maar door de rekken om iets uniek en anders te zoeken. Maar kom van een kale reis thuis. Frustraties alom.

Ik wil geen grijze muis zijn.
Wat doe ik om mijn ‘eigenheid’, mijn persoonlijkheid op zijn best te laten zien?

Elisabeth dacht dat ze een lelijke eendje was. Samen lieten we de zwaan in haar verschijnen.

 

©TysjeSeverens-AB-nr13.jpg
Heb jij altijd water in de kelder?

Je enkels staan enkele cm bloot omdat jouw lengte niet gemaakt is voor broeken. Je hemd is als een jurk omdat hemden blijkbaar enkel voor grote mensen zijn. Je billen zijn te breed om die aansluitende jurk te dragen. In een getailleerd jasje zou je wel twee keer passen.

Stel dat je dat vestje op maat laat maken, je taille in de verf zet zoals je het verdient. Dat je je niet meer hoeft te schamen als je in de zetel voor iemand gaat zitten omdat die bijna je blote knieën ziet. Dat je hemd je de autoriteit geeft die je vakkennis verdient. Dat de jurk op jouw heupen wordt aangepast, in de plaats van een dieet dat jouw heupen dient aan te passen.

Stel dat je mag en kan zijn wie je bent en dat je mooie vormen laat zien. Je straalt en iedereen ziet jou persoonlijk.

©TysjeSeverens-AB-nr35.jpg
Ik ontwerp en creëer met Atelier Annelies Bruneel kleding die tien jaar meegaat.
— Annelies Bruneel

 Omdat de kwaliteit van de stof dit aan kan. Omdat de Haute Couture techniek waarin het gemaakt is dit zeker kan. Maar zeker omdat de kleding enkel voor jou is ontworpen en jouw authenticiteit ondersteunt. Je moet toch niet elk seizoen van persoonlijkheid veranderen? Dit is mijn kunnen dat ik jou aanbied. En meteen ook om de economie en maatschappij beter te maken. Het geld dat ik er mee verdien geef ik aan ondernemers die met hun kennen en kunnen aan een duurzamere wereld werken.

©TysjeSeverens-AB-nr15.jpg
tailormade by hand.png