kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Contact

 

Annelies Bruneel

Van Volxemlaan 218
1190 Vorst

atelier@anneliesbruneel.be
+32 493 69 18 82

Facebook

Instagram

Onder de naam Atelier Annelies Bruneel ontwerp en creëer ik kleding op maat en naar smaak voor mannen en vrouwen.

Haute Couture is de techniek waarin ik werk. Unieke stukken, enkel op maat en op vraag van de klant, hoge kwaliteit van stoffen, afwerking met de hand.

Bespoke is de wijze waarom ik ontwerp. Samen met de klant ontwerp ik zijn kledingstuk. We bekijken welk deel van zijn persoon we letterlijk en inhoudelijk in de verf zetten, hoe hij zich wil verhouden aan de context waarin hij vertoeft en wat hij reeds in zijn garderobe heeft.

Authenticiteit laten zien is mijn doel. Iedereen is anders, mooi en waardevol op zijn manier.

Door menselijke mode wil ik de (kleding)wereld wil duurzamer maken.


Hiervoor bied ik mijn kennen en kunnen aan. Zelf nam ik zeven jaar de tijd om het ambacht van de Haute Couture in de vingers te krijgen, via Sint Lucas Gent en de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Mijn leergierigheid stil ik met me te verdiepen in mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, Ikigai, filosofie en psychologie.

Hiermee zoek ik naar de essentie in mijn leven en dat van mijn klanten. Als je focust op wat echt belangrijk is, leef je intens en waardevol.  Vandaar dat ik met de klant de tijd neem om op voorhand na te denken over deze zaken, zodat je dagelijks met je eigen focus kan bezig zijn. Dit resulteert in een garderobe met minder kledingstukken die volledig bij jou passen.Ik kijk er naar uit om jou beter te leren kennen.
— suitably yours, Annelies Bruneel.


tailormade by hand.png
 

 

Privacyverklaring

1. Inleiding
Bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze klanten, is op deze website vanzelfsprekend.
Persoonlijke gegevens worden dan ook door 'Atelier Annelies Bruneel" met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld en naar best vermogen beveiligd.

2. Verwerking en gebruik van uw persoonsgegevens
In het kader van onze activiteiten, het verzenden van materiaal en alle elektronische communicatie, kan het zijn dat wij gegevens opslagen. Het gaat om contactgegevens, betalingsgegevens, factuurgegevens. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst. Deze worden nooit ter beschikking aan derden gesteld en blijven altijd privé.

3. Afmelden en verwijderen van uw gegevens
Als u uw gegevens (ongeacht in welke vorm ze zijn opgeslagen) wilt verwijderen, dan dient u hiervoor ofwel ons schriftelijk van op de hoogte te brengen, hetzij via uitschrijving op een digitaal doorgestuurd document onderaan elke bladzijde.

 

 

Atelier Annelies Bruneel ondernemingsnummer (be)0707754362

tailormade by hand.png