kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Les - Ateliers

Kleding is de kunst van een individu in zijn waarde zetten. Ik plaats het lichaam en de mens centraal om zo een diversiteit in de (mode)wereld te laten zien - zijn.
— Annelies

Atelier Annelies Bruneel is een eenmans kleermaker en kleding-denk bedrijf te Brussel. In het Atelier kijken we kledingproblemen recht in de ogen zodat kleding ten dienste staat van uw leven.Vanuit deze twee pilaren, maken en denken, geef ik ook praktische persoonlijke workshops. Voor deze workshops heb je geen specifieke modekennis nodig, wel een open blik en goesting om de deuren van jouw kleerkast (figuurlijk!) open te stellen en op zoek te gaan naar jouw rode draad.

hier onder vind u het aanbod Kledingdenker:

50485329_1666851530127550_2837427473602314240_o.jpg

Pratische workshop duurzame mode.

‘Duurzame mode is geen eenvoudig onderwerp. Door naar je eigen noden en behoeften te kijken, krijg je een rode draad waar je zelfstandig en langdurig mee aan de slag kan’, zegt Annelies Bruneel, ontwerpster en expert in duurzame mode.


In deze praktische workshop dompelt ze jou onder in de wereld van duurzame en eerlijke mode. Voor dit kennismakings aanbod betaal je Via netwerk bewust verbruiken en kost 150 euro + transportkosten

unnamed.jpg

Lezing kleermakerzit life.

‘ Mode en kleermaken is de kunst van een lichaam in zijn waarde zetten.’ Annelies zet in haar werk het lichaam en de mens centraal om zo een diversiteit in de (mode)wereld te laten zien.

Kleermakerzit life is de geanimeerde en persoonlijke uiteenzetting van Annelies haar kleding analyse van deze wereld. De geschreven versie kan je in haar blog Kleermakerzit lezen. www.annneliesbruneel.com/kleermakerzit   


Deze kan voor een kleine groep tot grote groepen. Voor deze diepgaande uiteenzetting betaal je 50O euro voor een avond of een dagdeel (btw en alles in;)©TysjeSeverens-AB-nr15.jpg

Denken als een kleermaker.

kleding is een aangenaam vehikel om naar jezelf en je wereldbeeld te kijken.’ Annelies verbindt persoonlijkheid psychologie, sociologie en filosofie naadloos met kleding en humor.  

In een kleine groep gaan we zelf aan de slag met ons spiegelbeeld. Annelies faciliteert oefeningen en denkkaders om je stapsgewijs dichter bij je echte spiegelbeeld te brengen. Weg van de blik van anderen. De schoonheid van wie je bent. Welke kleuren, materialen zetten mijn lichaam en persoonlijkheid in de verf.


Deze persoonlijke en diepgravende workshop geeft je concrete antwoorden op je kleding moeilijkheden. Deze sessie van een dag kost 1000 euro/ dag ( btw en alles in) Dit is voor max 25 personen.
 


Naast haar werk als kledingdenker, deelt ze met passie haar liefde voor het kleding maken. Ze leert je hoe ze zelf werkt. Ze ontwikkelde haar eigen patroonsysteem. Toegankelijk voor iedereen en verlost je van al je kleding lastigheden.

Deze reeks bestaat uit drie delen kleermaker, patroontekenen en kleding ontwerpen.

IMG-1798.JPG

Kleermaker

Hoe zet ik een kledingstuk in elkaar? Hoe kan ik deze rok versmallen? Wat met ritsen en knopen? Een mouw inzetten hoe pak je dat aan? Concrete leren kleding maken is het eerste deel van deze reeks. Kleermaker is 15 lessen van 3u. Telkens drie lessen per kledingstuk: rok, broek, blouse /hemd, jurk, mantel. Hiervoor betaal je betaal je 450 euro voor een avond of een dagdeel.

IMG-1812.JPG

Patroontekenen

Hoe pas ik dit patroon aan zodat dit mij past? Hoe tekenen ik een patroon voor een rok, jurk en zelfs een trouwjurk? Het patroon is naar het kleding maken het fundament om degelijke duurzame kleding te maken. Patroontekenen is 15 lessen van 3u. Telkens drie lessen per kledingstuk: rok, broek, blouse /hemd, jurk, mantel. Hiervoor betaal je betaal je 450 euro voor een avond of een dagdeel.

IMG-1942.JPG

Kleding ontwerp

Welke kleuren staan me? Hoe kan ik deze kleuren combineren? Welke stof past het beste bij dit ontwerp? Hoe ontwerp ik kleding die me flatteert? Hoe doe je dat nu echt kleding ontwerpen? Heel praktisch en vanuit haar eigen atelier geeft Annelies deze lessen. Kleding ontwerp is 7 lessen van 3u. De thema die aan bod komen zijn: kleuren, vormen, stijl, snit, materialen, concept, lichaam, denken en doen als een ontwerper. Hiervoor betaal je betaal je 450 euro voor een avond of een dagdeel.

tailormade by hand.png