kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Een karakteristiek outfit laatje volledige garderobe sprankelen en plezier uitstralen.... Een
silhouet is zo uniek dat het tijdloos wordt en je kan het zeker tien jaar dragen.
— Annelies Bruneel
©TysjeSeverens-AB-nr40.jpg

Ik wil geen grijze muis zijn.

Als je met je ogen half dicht naar een drukke straat kijkt zie je een grijze brij passeren. Niemand durft zichzelf te laten zien door iets specialer of kleurrijker aan te trekken. Zonde toch? Maak jij het verschil? Weiger jij pertinent om te verdwijnen in deze grijze massa? Als je je ogen dan helemaal open trek en de kalvarie van het winkelen toch aangaat zie je duidelijk alleen maar grijze muizen pakken in de rekken hangen. Je sleept je toch maar door de rekken om iets uniek en anders te zoeken. Maar kom van een kale reis thuis. Frustraties alom.

Stel je voor: je springt er uit met jouw kledij, qua materiaal, qua kleur, qua kwaliteit,...en je hoeft je zelfs helemaal niet tussen de ‘massa’ anderen te gooien om jouw ideale kledij te vinden. Dat jij je kleding kan bedenken volgens je inspiratie, gevoel en ideeën van jouw moment. Dat je je kan uitleven in het combineren van kleuren die jij mooi vind. Dat je geen beperking hebt qua vormen en je enkel die silhouetten aantrekt die jouw figuur accentueren en optimaliseren. Dat jouw garderobe bij jou karakter begint.

Laat die drukke straat met plakkende, lawaaierige, aasgierachtige mensen voor wat het is..niet jouw ding, Kom eens langs in mijn atelier.

Rust, comfort, gezelligheid en warmte, op een moment dat jou past. We kijken naar wie jij echt bent en onderzoeken hoe jij dat aan de rest van de wereld wilt laten zien.

 

We snuffelen en voelen in boeken, stoffen, schetsen, internet ...en ontdekken jouw persoonlijke en op het lijf geschreven stijl en snit. Dan ontwerp ik jouw outfit. Vervolgens testen we die  via een proefmodel. Zit de snit goed, kan je er in leven en bewegen, is het helemaal jouw stijl, toont het jouw persoonlijkheid, … we sleutelen verder tot we allebei 200% zeker zijn dat het jouw karakter toont, en datgene is wat jij voor ogen had. Met de hand maakt ik dan in hoogwaardige materialen jouw exclusieve kleding stuk. Zodat je er zeker tien jaar de wereld kan mee vermooien. :-)

©TysjeSeverens-AB-nr8.jpg

Jouw bonus is de garantie dat ik geen twee keer hetzelfde maak.  

Stel na een feest belt je vriendin je omdat ze graag wil weten waarvandaan je die schitterende creatie had. Je twijfelt om dit te vertellen, je wil niet dat ze een gelijkaardig outfit als die van jou bij mij bestelt.

Uiteraard heb ik die vraag al gekregen.
Maar ik doe dat niet: ik maak kleding voor karakters en persoonlijkheden niet voor de kost.  Nooit zal iemand hetzelfde als jij hebt dragen.  Wat je vriendin mooi vond en waarom ze je opbelde, is jouw persoonlijke uitstraling. Het is de combinatie van de outfit met jouw persoonlijkheid die maakt dat jij straalt.

Ik wil je vriendin natuurlijk verder helpen om haar karakter op haar persoonlijke manier voor haar te laten stralen, dat gun je haar toch?

 

 

En aangezien ik zo persoonlijk werk, creëer ik maar een aantal silhouetten per jaar. Wees er snel bij om je karakter te laten verschijnen in de grijze massa.

Benjamin heeft een eigen kledingstijl. Hij zoekt voortdurend naar historische, militaire elementen om deze in zijn alledaagse kledij te kunnen verwerken. Op het eerste zicht zie je de elementen niet overduidelijk, hij is geen militair die op je afstapt. Maar als je dichter en nauwkeuriger kijkt zie je die karakteristieke keuzes. Dit maakt hem zeer uniek. Ook hij kwam bij me langs om de voor hem passende  outfit te maken.  Hij vond niet dat wat hem uniek maakte  terug in de winkels.

 

Samen hebben we de tijd genomen om te ontwerpen en zoeken naar wat hij echt mooi vond. Deze keer moest hij geen compromissen maken, elementen die hij er in wilde kwamen er in.

Een karakteristiek outfit laatje volledige garderobe sprankelen en plezier uitstralen.... Een silhouet is zo uniek dat het tijdloos wordt en je kan het zeker tien jaar dragen.

 

Bovendien krijg je van mij de garantie dat ik je steeds met open armen ontvang mocht jij een verandering, of een probleem hebben met dit silhouet.

Immers doorheen de tijd verander je misschien wel van gewicht en vorm..of misschien blijf je wel hangen met je kledingstuk.

Deel de prijs van je originele outfit door 10, en je weet wat het je kost om jouw persoonlijkheid op zijn best naar voren te brengen. Een prikje toch? een prikje om je karakter in de verf te zetten.

 

 

 

 

tailormade by hand.png