kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

©TysjeSeverens-AB-nr3.jpg

Authentic Bespoke

Haute Couture

Haute Couture is de techniek waarin ik werk. Unieke stukken, enkel op maat en op vraag van de klant, hoge kwaliteit van stoffen, afwerking met de hand.

Bespoke is de wijze waarom ik ontwerp. Samen met de klant ontwerp ik zijn kledingstuk. We bekijken welk deel van zijn persoon we letterlijk en inhoudelijk in de verf zetten, hoe hij zich wil verhouden aan de context waarin hij vertoeft en wat hij reeds in zijn garderobe heeft.

Authenticiteit laten zien is mijn doel. Iedereen is anders, mooi en waardevol op zijn manier.

 

Onder de naam Atelier Annelies Bruneel ontwerp en creëer ik kleding op maat en naar smaak voor mannen en vrouwen.

Confectie maakt dat wij ons tegenover een systeem moeten verhouden. Ik ben te groot, jij bent te breed en die is asymmetrisch.

Ik wil dat iedereen mooi en waardevol kan leven.

 

Hiervoor bied ik mijn kennen en kunnen aan. Zelf nam ik zeven jaar de tijd om het ambacht van de Haute Couture in de vingers te krijgen, via Sint Lucas Gent en de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Mijn leergierigheid stil ik met me te verdiepen in mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, Ikigai, filosofie en psychologie.

Hier mee zoek ik naar de essentie in mijn leven en dat van mijn klanten. Als je focust op wat echt belangrijk is, leef je intens en waardevol.  Vandaar dat ik met de klant de tijd neem om op voorhand na te denken over deze zaken, zodat je dagelijks met je eigen focus kan bezig zijn. Dit resulteert in een garderobe met minder kledingstukken die volledig bij jou passen.

Dit is hoe ik de kledingwereld wil veranderen en duurzamer maken.

Annelies werkt ook freelance als vormgever voor theater en televisie. Ze ontwerpt en maakt kostuums, decors, licht, rekwisieten en visuals. Zo werkte ze onder andere voor Ntgent, Maya Wuytack, VTM, Music Hall en Joëlle Teurlinkcx.

Indien u haar volledige CV wil bekijken, aarzel niet om contact met haar op te nemen.

tailormade by hand.png