kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Elisabeth dacht dat ze een lelijke eendje was. Samen lieten we de zwaan in haar verschijnen.

Wat doe ik om mijn ‘eigenheid’, mijn persoonlijkheid op zijn best te laten zien?

 

Stel je voor: tijdens een netwerk babbel laat je gesprekspartner je midden in het gesprek staan voor een ‘bijzondere’ persoon. Iedereen om je heen ziet er zo stijlvol en stralend uit. Je voelt je klein en verdrietig. Dit is niet wat jij uitstraalt. En ja je wilt het ook echt. Helse tochten  in verschillende winkelketens , oneindig- passen en zoeken naar het voor jouw ‘perfect’ kledingstuk onder de oordelende ogen en de kordate manier van aanpak van de verkoopster  putten je volledig uit.

Je voelt je vaak onzeker voor je de belangrijke meeting binnen stapt. Je twijfelt, weegt af, had je toch beter deze ochtend gekozen voor de eerst oufit die je aan had. En kijk de aanwezigen luisteren maar met een half oor naar je: je uitstraling is nihil.

 

Maar het kan anders:

Stel je voor dat op netwerk momenten interessante en enthousiaste mensen naar je toe komen om potentiële samenwerkingen te uit te rollen.

Dat als jij de meeting binnenkomt en iedereen weet dat business is begonnen.

Iemand die je voor de tweede keer ziet spreekt je zonder twijfel met je naam aan.

Dat je collega’s, klanten,...je inbreng missen als jij op een andere meeting bent. Iedereen luistert aandachtig naar je. Jouw visie, ideeën en vakkennis kan hun problemen oplossen: jij hoort er bij en bent belangrijk.

©TysjeSeverens-AB-nr4.jpg

 

Onmogelijk? Nee hoor: het kan anders!

Stel we nemen de tijd om samen echt voor de spiegel te gaan staan. Door te praten over wat je doet, wilt bereiken en waar je van droomt kom ik te weten wie je bent. We gaan op zoek naar je authentieke aard, we worden ons bewust van hoe puur, uniek en waardevol jij wel bent.

Daarnaast analyseren we je entourage. De omgeving waarop jij indruk wil maken, pluizen we tot op het bot uit. Vervolgens duiken we in je garderobe. Maken een balans op van wat je hebt. Alle verschillende en afzonderlijke delen van jezelf tot nu en ‘je eendjes persoonlijkheid’ houden we tegen het licht. Past dit nog wel met je persoonlijkheid, je karakter, geeft het de juiste uitstraling?  Door enkel de essentie voor ogen te houden zien we je mooie en waardevolle ‘me’. Hier verandert het eendje in de zelfzekere zwaan.

 

Voor nieuwe klanten, die voor het eerste bij me bestellen, is er momenteel een bonus. De garderobe balans verfijnen en uitdiepen tot een persoonlijke stijl met daarin enkel je authentieke aard samen met  de ‘entourage recherche’ krijg je nu voor de Introductieprijs van  490 euro.

Elisabeth zat in de knoop met haarzelf toen ze bij me terecht kwam. Ze werkt als vertaler-tolk in de Europese instellingen, waar kostuums en formeel gekleed zijn de norm zijn; Zij is geen parlementariër dus moest zij zich niet ‘zo streng aan die regels houden, ze kan zich wel wat meer vrijheid en speelsheid gunnen.

Maar té casual maakte dat ze niet meer gezien werd, dan leek ze gewoon een toerist die sightseeing kwam doen in het Europese parlement.

Elisabeth gruwelde ook van al al dat gedoe om te passen en zich naar winkel te slepen en te zoeken en dan toch niet de juiste en waaw-effect kledingstuk mee naar huis te nemen.

Samen hebben we haar garderobe onder de loep genomen; Wat was doenbaar, paste in het plaatje en kon blijven. Enkel wat past bij haar authentieke aard, kleuren en vormen die haar persoonlijkheid in de verf zetten mocht blijven hangen. Al de rest: finish! Buiten! Weg ermee! Hier en nu!

Minder kleding die beter zijn werk deed. Haar persoonlijkheid professioneel laten groeien. Uiteindelijk kwam uit de entourage recherche dat 1 goed zittende blazer die ze over al haar jurken en t shirts op en broek kon aantrekken ontbrak ik haar garderobe. Samen ontwierpen we de ‘professionele’ blazer met laten-we-beginnen- factor die haar authenticiteit accentueren. Plots stond daar een stralende, zelfbewuste vrouw die met rechte schouders de meeting binnen stapte . Professioneel, bekwaam, gefocust.

Wacht niet tot je de lotto wint om jezelf als een zwaan tussen de eenden te laten verschijnen.

Immers  als jij als een zwaan de meeting binnen stapt verdien je misschien even veel als zou je de lotto winnen.

 

En met dit aanbod is de kans dat je wint helemaal zeker.

 

 

 

tailormade by hand.png