kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Zij is zo moeilijk om een geschikt geschenk voor te vinden.

Ik zou haar graag iets geven dat ze echt mooi vindt en graag gaat gebruiken. -. Ze is een fantastische madam met echt een eigen mening. Ze volgt niet zomaar alle trends en grillen, ze is heel trouw aan haar eigen visie en gedachten. Daar hou ik van, maar hoe en waar vind ik een Cadeau voor haar? Pfff ik zou haar graag laten zien dat ik haar levenswijze echt adoreer.

Zie jij de lach al op haar gezicht als je een geschenk geeft dat ze niet -... verwacht. Een cadeau waar ze niet van had durven dromen. Maar waar ze echt graag tevreden mee is. Iets wat ze haar zelf nog niet durfde te gunnen. Dit krijgt ze nu, van jou.

Ik pas de Cadeaubon aan naar jouw verhaal.

Stel wij nemen een koffie en zetten ons aan de atelier tafel. Je verteld waarom je haar fantastisch vind, wat je mooi aan haar vindt, waarom je haar graag ziet. Misschien praat je over kleuren en combinaties, dan maak ik een schilderij. Of je vertelt over hoe elegant ze is in een lange jurk, dan schets ik die jurk. Ik pas de Cadeaubon aan naar jouw verhaal.

Pascal haar man heeft een eigen stijl. Hij doet zijn job graag, leeft zich uit in in hobbies. Af en toe maken ze een mooie reis. Meer heeft hij niet nodig in zijn leven. Maar Pascal wou hem toch een geschikt geschenk geven. Na lang denken en wakker liggen, kwam ze toevallig bij mij terecht.’ heerlijk is het om met Annelies te werken. Ze begrijpt helemaal de stijl van mijn man. Ze maakte een schet met een aantal stof stalen. Dit was zijn geschenk. Hij kon alles naar zijn stijl en smaak kiezen. Hij was helemaal in zijn nopjes. Zo zie ik hem het liefst, bezig met het doen waar hij van houdt. Zijn eigen stijl en smaak verder ontwikkelen. Mooi om te zien hoe Annelies en helemaal begreep en aanvullende voorstellend deed.

‘De prijs hadden Annelies en ik -vooraf afgesproken, alle opties en keuzes maakten daarin geen verschil meer.’
tailormade by hand.png