kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

Heb jij altijd water in de kelder?
©TysjeSeverens-AB-nr28.jpg

Je enkels staan enkele cm bloot omdat jouw lengte niet gemaakt is voor broeken. Je hemd is als een jurk omdat hemden blijkbaar enkel voor grote mensen zijn. Je billen zijn te breed om die aansluitende jurk te dragen. In een getailleerd jasje zou je wel twee keer passen.


Stel dat je dat vestje op maat laat maken, je taille in de verf zet zoals je het verdient. Dat je je niet meer hoeft te schamen als je in de zetel voor iemand gaat zitten omdat die bijna je blote knieën ziet. Dat je hemd je de autoriteit geeft die je vakkennis verdient. Dat de jurk op jouw heupen wordt aangepast, in de plaats van een dieet dat jouw heupen dient aan te passen.

Stel dat je mag en kan zijn wie je bent en dat je mooie vormen laat zien. Je straalt en iedereen ziet jou persoonlijk.

WAAUW!

Kom langs naar mijn Atelier, we drinken rustig een koffie en dat koekje mag er bij. We kijken naar wie je bent en hoe je wilt overkomen.Welk stukje van jezelf wil jij extra in de verf zetten, wat wil je juist liever onzichtbaar maken?  

 

Aan de hand van dit eerste gesprek en wat wij samen als belangrijk voor jouw présence vinden, ontwerp ik jouw kledingstuk. Via een proefmodel (voor jouw ontworpen kledingstuk in een ‘test-stof’ die zoveel mogelijk lijkt op jouw definitieve stof) controleren we het ontwerp. we bekijken grondig of de mouwen inderdaad lang genoeg zijn en als je gaat zitten de tocht niet in je enkels kruipt. Aanpassen kan probleemloos bij het proefmodel! Hierop controleren we, herwerken we, passen we aan. Nadat we 200% tevreden zijn, en we stralen, dan pas creëer ik het kledingstuk; helemaal handmatig tot in de puntjes afgewerkt zodat ik jou de garantie kan geven dat deze creatie jou jarenlang zal doen stralen. Ik hou het patroon bij in mijn persoonlijke (van mijn overgrootmoeder) patroon-o-theek kast. Wil je achteraf  een zomer-, herfst, winter, lente, feest, ….versie van dezelfde creatie, dan kies je de stof en de ander details is het zo gecreëerd.


 

Kom je langs voor het ontwerpen van een eigen creatie?  dan krijg je een retouche op een oud kledingstuk gratis. Ik bedoel: ik doe een pimp up van jouw bestaande, oude, versleten, slecht zittende kledingstuk naar een goed passend stuk. Bijvoorbeeld een jasje waar je 2 keer in kan, herwerken we tot jouw jasje. Vraag wat voor mogelijkheden je hebt, dan bespreken we alle opties. Dit aanbod is enkel geldig bij jouw eerste aankoop van een nieuwe creatie. We gaan pimpen na het afwerken van deze creatie.

 

Marie heeft smalle schouders in vergelijking met haar heupen, niets opvallend of ergs.

 Maar voor Marie is het quasi onmogelijk om in confectie die jurk te vinden die haar vormen respectvol laat uitkomen. Haar droomjurk is een een litte dark blue dress, zo eentje die je suitable is voor elke gelegenheid en die je kan pimpen door het combineren met een leuke sjaal, hip vestje, of -juwelen. Maar ze vindt in geen enkele “standaard winkel’ haar basic multi aanpasbare jurk. Bijna gaf ze de hoop op, ze laat haar schouder hangen (er was toch ruimte genoeg in haar te grote jurk). Als bij toeval kwam ze bij mij terecht, helemaal gedemotiveerd, ontmoedigd, een gevoel van minderwaardig te zijn, ...ze voelde zich lelijk. Na ons gesprek (ja er vloeiden best wel wat traantjes) had ik een goed idee wat ik kon bijdragen aan haar goed -gevoel-fit-to -any-occasion-jurk. Bij het passen straalde haar gezicht en zei ze:

ik heb nooit gedacht of durven geloven dat ik er zo elegant kon uit zien

 

Wacht niet tot een speciale gelegenheid (feest, receptie, ….)om jezelf te laten stralen in de voor jouw unieke en persoonlijke accentuerende jurk, rok, blouse, vest, broekpak, kostuum, .. te laten ontwerpen. Laat jezelf stralen, elke dag weer.

 

Ps: en dat alles binnen een betaalbaar plaatje voor een kledingstuk op maat. Jezelf laten stralen is voor elke dag.

 

tailormade by hand.png