kleding op maat

laat jezelf zijn - zien.

Atelier Annelies Bruneel ontwerpt en maakt Belgische mode met de hand.  Laat kledij maken voor de mooiste dag van je leven, of gewoon voor elke dag. Haute couture past ook in jouw kledingkast. 

duurzaam2-zonderkader.jpg

“We gaan het niet halen de 2 °”

Hoe we nu bezig zijn leven we alsof we vier aardes hebben. “ hoor ik Gerrit Vromman zeggen in “Zwijgen is geen optie”. Ik leg mijn borduurwerk neer. En kijk voor me uit. We zijn niet goed bezig. Doe ik wel genoeg?

Het beeld dat Vromman schets over de toekomst is zeer cynisch; er gaan echt nog veel Westerse doden moeten vallen voor we wakker worden. Een wereld waar we sporadisch elektriciteit ter onze beschikking hebben, waar niet voldoende eten is…

Ik wil niet door gaan in deze negativiteit. Dit doet pijn in elk deel van mijn lichaam.

 

Ik ontwerp en creëer met Atelier Annelies Bruneel kleding die tien jaar meegaat. Omdat de kwaliteit van de stof dit aan kan. Omdat de Haute Couture techniek waarin het gemaakt is dit zeker kan. Maar zeker omdat de kleding enkel voor jou is ontworpen en jouw authenticiteit ondersteunt. Je moet toch niet elk seizoen van persoonlijkheid veranderen? Dit is mijn kunnen dat ik jou aanbied. En meteen ook om de economie en maatschappij beter te maken. Het geld dat ik er mee verdien geef ik aan ondernemers die met hun kennen en kunnen aan een duurzamere wereld werken.

 

Mijn kennen en kunnen zit in het domein mode, textiel en kleding. Heb je vragen over hoe je dat nu doet, je duurzaam kleden? Hoe je volop leeft en toch de wereld niet leegzuigt; hoe je geniet terwijl je weet dat we de 2° niet halen. Laat ons daar samen met een hoop vriendinnen rond werken. Ik bied mijn expertise aan in een workshop duurzaam kleden, jij nodigt vrienden elk met hun eigen expertise uit en samen, geven we elkaar de kracht om de nodige stappen te zetten.

 

 

 

Dit is een vrij intensieve workshop. Ik luister naar ieder zijn persoonlijk verhaal en zorgen, zo kan ik  individuele antwoorden bieden. Daarom geef ik deze maar een keer per maand. Wees er snel bij om jouw deurmat tot bakermat van onze verandering te maken.

 

 


 

Jolina volgde een paar weken geleden de workshop duurzaam kleden.

Ik ben zeer bewust bezig met de keuze die ik maak qua eten, wonen, transport,  maar kleding vond ik een moeilijke.

Er zijn zoveel labels, er zijn zoveel winkels, zoveel prijs verschillen, er zijn de “green to be seen” winkels, er zijn de klein met kleine reclame budgetten.  Pffff, ik wist niet goed wat doen en wist niet wat goed was. Altijd als ik iets kocht kwam ik met een versuft gevoel buiten. Toch niet helemaal tevreden, is dit wel ok wat ik doe.  In de workshop van Atelier Annelies Bruneel kwam ik er achter dat  mooie kleding voor mij belangrijk is. Ik kreeg de tip om daar tijd voor te nemen. Zo ben ik terug zelf kleding beginnen maken. Via Atelier Annelies Bruneel leerde ik leveranciers van duurzame,mooie, kwalitatieve stoffen kennen. Zo kan ik kleuren en vormen kiezen die ik echt wil. Ik moet toegeven dat ik rust vond door mijn behoefte aan schoonheid te voeden.

Met een gerust hart kan ik naar buiten komen en aan iedereen laten zien wat ik maakte. Ik voel me mezelf en word aanvaard door de anderen.

 


 

Ik kies er voor om je een workshop van 2 u aan te bieden omdat je met wat simpele tips er niet komt. Die tips ken je zowiezo al, het internet staat er vol van. Waar ik naar op zoek ga zijn jouw persoonlijke behoeftes. Welke nood( die vaak weinig met kleding te maken heeft) maakt jouw vraag specifiek voor jou?

 

  

tailormade by hand.png